Asolo Womens Drifter GV Evo
60%

Asolo Womens Drifter GV Evo

Ret let, vandtæt/åndbar vandrestøvle til kvinden der sætter pris på både lav vægt, god støtte til både fod og ankel samt et flot, små-sporty design.
1.599,00 kr.
639,00 kr.
Farve: Grå (DONKEY/GUNMETAL/ENGLISH IVI)
Størrelse
Beskrivelse

Ret let, vandtæt/åndbar vandrestøvle til kvinden der sætter pris på både lav vægt, god støtte til både fod og ankel samt et flot, små-sporty design.

Meget vellykket, mellemkraftig vandrestøvle til trekking og vandring med oppakning til f.eks. en lang weekend i det fri. Sålen og det ret høje skaft leverer god støtte til foden og anklen, og giver dig mere fri til bare at nyde de flotte udsigter. Støvlen er naturligvis er produceret i Europa af kyndige folk, for bedst mulig pasform, kvalitet og finish.

Asolo Womens Drifter Evo GV har GORE-TEX Extended Comfort Footwear indlagt imellem foret og overdelen, som er en speciel, fodtøjsspecifik udgave af den populære GORE-TEX membran. Den leverer både fuld vandtæthed og god åndbarhed, så dårligt vejr og mudret terræn er ikke noget problem. 

Pasformen og læst er specielt udviklet til kvinder, så kombineret med et par gode vandresokker, er der er lagt i ovnen til mange problemfri kilometer. Den relativt lette overdel af ruskind og Cordura nylon er sådan set ret hårdfør, men har lige fået lidt forstærkninger på siden og på snuden.

Med Drifter Evo GV får den aktive friluftskvinde et par gode, allround vandrestøvler, der klarer en bred vifte af ture i den lettere ende - god tur!

Detaljer
Detaljer
Anti-Shock støddæmpende PolyUrethan (PU) pude
EVA mellemsål af varierende hårdhed for både støtte og støddæmpning.
GORE-TEX Extended Comfort Footwear
Gummiforstærket snude
Snørehægter af metal
Tekstilforing
Vibram MegaGrip gummiydersål
Materialer
Materialer
Vandafvisende ruskind, 1,6 - 1,8 mm
GORE-TEX-membran
CORDURA®-nylon
Vægt
Vægt:
500 gram
Varenummer:39031
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!