Hanwag Womens Alaska 100 Lady GTX

Jubilæumsmodel af den ultimative støvle til kvinden der skal bære sit hus på ryggen i mange dage. Stærk, støttende, vandtæt og med Hanwags århundredelange erfaring med læste og pasform.
3.099,00 kr.
1.859,00 kr.
Farve: Brun (CENTURY/BLACK)
Størrelse: 39 (UK 5,5)
Beskrivelse

Jubilæumsmodel af den ultimative støvle til kvinden der skal bære sit hus på ryggen i mange dage. Stærk, støttende, vandtæt og med Hanwags århundredelange erfaring med læste og pasform.

Hanwag ikoniske støvler fylder 25 år, og det fejres med en luksuriøs jubilæumsudgave, af den i forvejen fantastiske støvle. Der er små fine prægede detaljer i overlæderet, men også en masse mere dybdegående forbedringer.  Kraftigere, glat overlæder, højere lasergraveret gummikant, forbedrede snørehægter, mere langtidsholdbar TPU/PU mellemsål, samt videreudviklet Vibram ydersål. Hele herligheden er pakket ind i en flot æske, hvor man får et støvleplejesæt med, så man kan passe godt på sine Rolls Royce vandrestøvler.

Hvis du er typen der elsker at vandre ud hvor kragerne vender, hvor der ingen services er og hvor de store oplevelser venter, så er Alaska støvlen for dig. Den leverer masser af støtte til både fod og ankel, så du er godt hjulpet, når du skal bære tungt i mange dage.

Hanwag Alaska 100 Lady GTX oser langt væk af kvalitet og lækkert håndværk, og tydeliggør at Hanwag er med helt oppe i toppen af de gode, europæiske skoproducenter. Overlæderet er naturligvis af et stort stykke læder for maksimal slidstyrke og mulighed for vandtætning - her er ikke nogen syninger der bliver slidt over, eller kan lukke vand ind. Herudover sørger GORE-TEX foret, for fuld vandtæthed og fornuftig åndbarhed, så vandring i selv meget vådt terræn volder ikke Alaska problemer. Skaftet er lige lidt højere end på "almindelige" kraftige vandrestøvler, så der er masser af hold og støtte til anklen, og smågrene, sten, mv. holdes effektivt ude.

Er du bidt af en gal vandrehest, elsker at forvilde dig dybt ind i vildmarken og være helt selvhjulpen med mad, grej og overnatning, finder du næppe en vandrestøvle der kunne passe dig bedre.

Detaljer
Detaljer
Eksta lang levetid for PU mellemsålen sikres gennem "TPU-coating"
Gummiforstærkning langs hele sålen
Letløbende snørehægter inkl. låsefunktion
Overdel med meget få sømme for slidstyrke og vandafvisenhed
PU-mellemsål, der giver en god balance mellem støtte og komfort
Snørehægter af metal
Udskiftelig mellem- og ydersål
Udtagelig, stødabsorberende EVA-indersål
Vandtæt konstruktion med GORE-TEX-membran
Vibram gummiydersål
Materialer
Materialer
GORE-TEX-membran
Fuldlæder, 2,6 - 2,8 mm
Vægt
Vægt:
1800 gram
Varenummer:41274005
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!