Lee Mens Straight Fit
40%

Lee Mens Straight Fit

Lækre jeans med god pasform og uhørt bevægelsesfrihed fra legendariske Lee. Et godt bud på de ultimative bukser til hverdag, fritid og rejser.
599,00 kr.
359,00 kr.
Beskrivelse
Lee Mens Straight Fit MVP er den amerikanske jeans-gigants bud på et par moderne ”straight fit”-jeans med en bevægelsesfrihed, der minder mere om softshellbukser. Designet er i klassisk jeans-stil med den ikoniske læderlap med Lee-logoet i bæltekanten over højre baglomme Pasformen er tætsiddende og med slanke underben, samt en kile i skridtet for ekstra bevægelsesfrihed.

Bukserne er fremstillet af en blød og komfortabel blanding af 77 % bomuld, 21 % polyester og 2 % elastan, der er både slidstærk, åndbar og enormt strækbar. Det gør bukserne velegnede til alt fra almindelig hverdagsbrug til en hurtig tur i skoven eller klatrehallen, og gør Lee Straight Fit MVP til de oplagte bukser, når du ikke ved hvad dagen kommer til at byde på, men vil være klar til lidt af hvert.

Et par veludførte jeans, der næsten ikke kan andet end at blive favoritter i garderoben – og til en imponerende god pris.


Varenummer:42115
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!