Tierra Mens Sta Fleece Jacket
50%

Tierra Mens Sta Fleece Jacket

Varm, blød og alsidig fleecetrøje i genanvendt polyester. Din nye favorittrøje når temperaturerne kryber nedad - både herhjemme og på tur.
999,00 kr.
499,00 kr.
Størrelse: Small (S)
Beskrivelse

Varm, blød og alsidig fleecetrøje i genanvendt polyester. Din nye favorittrøje når temperaturerne kryber nedad - både herhjemme og på tur.

Tierra Men's Sta Fleece Jacket er en pragteksempel på en moderne fleecetrøje til lidt af det hele. Det lækre fleecemateriale har en opkradset inderside, der giver den fjerlette varme, gode svedtransport og komfort, der karakteriserer kvalitetsfleece, mens en mat, meleret yderside giver et afdæmpet, klassisk look.

Fleecematerialet består af 93 % genanvendt polyester og er OEKO-TEX og Bluesign-certificeret. Både materialet og trøjen er produceret i Europa, så der er virkelig gjort en indsats for bæredygtighed.

Designet er klassisk og funktionelt med fuld 2-vejs lynlås på fronten, en høj krave, der holder på varmen omkring halsen, to lynlåslommer, og tommelfingerløkker, så ærmerne ikke kryber op. Pasformen er tætsiddende, så trøjen passer godt under yderbeklædning, mens det elastiske materiale sikrer komfort og bevægelsesfrihed. 

Sta Fleece Jacket er oplagt som varmt mellemlag til alt fra sommerens vandreture til vinterens skiture, og vil også gøre det godt til klatring - både inde og ude. I det hele taget er det en enormt alsidig fleece, der hurtigt bliver din go-to-trøje på kølige dage - uanset hvad der står på programmet.

Detaljer
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
2-vejs frontlynlås
Høj krave, der holder på varmen omkring halsen
Raglan-ærmer
Tommelfingerhuller hindrer at ærmerne kryber op, og varmer godt om håndleddene
Materialer
Materialer
93 % genanvendt polyester, 7 % elastan
Vægt
Vægt:
391 gram
Varenummer:41357
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!