Komperdell Carbon Fxp4 Summit Vario Compact (pair)

Komperdell Carbon trekkingstang er en unik og praktisk følgesvend til dine friluftseventyr. Denne stang kommer med en særlig fordel i form af en lille pakket størrelse, for den kan nemlig foldes ned til kun 38 cm
OBS: Sælges som et par, dvs. prisen er for 2 stk.
1.769,00 kr.
Beskrivelse
Komperdell Carbon trekkingstang er en unik og praktisk følgesvend til dine friluftseventyr. Denne stang kommer med en særlig fordel i form af en lille pakket størrelse, for den kan nemlig foldes ned til kun 38 cm. Dette betyder, at den kræver minimal plads, når den opbevares, og den er hurtig og nem at gøre klar til brug takket være sin selvudfoldende FXP-mekanisme. Du skal bare holde stangen i grebet og slippe de enkelte segmenter, og stangen vil udfolde sig automatisk. Denne unikke funktion er eksklusiv udviklet og kun tilgængelig hos Komperdell.

Vægten af Carbon trekkingstangen er kun 214 g, hvilket gør den ekstremt let og behagelig at bære med dig. Den lille pakket størrelse gør den ideel til vandrere og rejsende, der ønsker en praktisk og pladsbesparende løsning.

Stangen er justerbar fra 105 cm til 125 cm, så du kan tilpasse den til din ønskede højde og terræn.

Med Trek Pro Cork grebet tilbyder stangen et blødt og let korkgreb med en udvidet grebszone, der giver ekstra kontrol, især på stejle skråninger. Den er også udstyret med en Air Polstret strop, der er polstret og vævet indvendigt, hvilket maksimerer bærekomforten og reducerer belastningen på dine hænder og håndled.

Carbon trekkingstangen har 4 sektioner lavet af carbon med diametre på henholdsvis 18 og 16 mm. Den er udstyret med Powerlock 3.0, en lås lavet af stærkt smedet aluminium som giver den lave vægt, men samtidig et robust og holdbart design.

OBS: Sælges som et par, dvs. prisen er for 2 stk. 

  • Vægt: 214 g
  • Pakket størrelse: 38 cm
  • Justerbar fra 105-125cm
  • Trek Pro Cork grip - blødt og let korkgreb med udvidet grebszone til stejle skråninger
  • Air Polstret strop - vores mest komfortable strop, polstret og vævet indvendig for maksimal bærekomfort
  • 4-sektioner: carbon, ∅ 18/16 mm
  • Powerlock 3.0 - lås lavet af stærkt smedet aluminium
  • FXP foldemekanisme - den første og eneste selvudfoldende mekanisme med en solid forbindelse af de enkelte segmenter, en mekanisk forbindelse og 30% mindre vægt
  • Vario-kurve - nemme og hurtige at skifte, ideel til at skifte sommer- og vinterkurve
Varenummer:44613
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!