Osprey Duro 15
30%

Osprey Duro 15

Lækker løberygsæk udformet som vest. Bæresystemet giver optimal komfort på løbeturen. Velegnet til de længere ture eller til løb i varmt klima, hvor det er nødvendigt at medbringe væske og andre småting.
1.399,00 kr.
979,00 kr.
Farve: Grå (DARK CHARCOAL GREY)
Størrelse
Beskrivelse
Osprey Mens Duro 15 gør løbeoplevelsen komfortabel, selv når du har behov for at medbringe lidt af hvert på løbeturen. Løberygsækken er udformet som en vest, der klikkes sammen med to justerbare brystspænder samt et justerbart hoftebælte, så rygsækken bliver, hvor den skal under hele turen.

Foran er der nem adgang til to lommer til vandflasker. To 500ml HydraulicsTM Soft Flasks er inkluderet, så du hurtigt kan komme afsted på løbeturen. Til småting som nøgler, telefon og energigel er der mindre organiseringslommer i strækbart mesh, så du hurtigt kan få fat i dine ting, uden at det går ud over minutterne. På hoftebæltet er der ligeledes to små lommer i hver side.

Til de ejendele, der fylder lidt mere, er der bagpå rygsækken flere større rum, så du har plads til ekstra væske, skiftetøj eller hvad du ellers ynder at have med på de længere løbeture.
 
Osprey Duro 15 er et oplagt valg til den kvalitetsbevidste løber, som ikke går på kompromis med komforten, når der skal sættes rekorder, trænes op til et maraton eller nyt terræn skal udforskes. 
 
Detaljer
Detaljer
Volumen: 13/15 liter
Detaljer
Behandlet med PFC-fri, vandafvisende DWR
Fæste til vandrestave
Fæstepunkt til lygte
Justerbart hoftebælte
Lomme på hoftebæltet
Reflekser for bedre synlighed i trafikken
To justerbare brystspænder
To lommer til vandflasker
Bluesign-certificeret
Quick-access lommer i strækbar mesh
Stor sikkerhedslomme til telefon med quick-access
2 x 500ml HydraulicsTM Soft Flasks inkluderet
Materialer
320Gr Nylon Stretch Mesh
Vægt
Vægt:
700 gram
Varenummer:41594
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!