null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Osprey

Osprey

Mike Pfotenhauer startede Osprey i 1974. Dengang havde han bare en symaskine og et hovede fuld af idéer. Mike er stadig chefdesigner, men i dag råder han over lidt flere maskiner og et hav af dygtige folk. Osprey producerer ganske enkelt verdens bedste rygsække og tasker, og der findes stort set ikke et hjørne af kloden, der ikke har haft besøg af en Osprey-rygsæk.

 

Filter (95)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Osprey - fra Santa Cruz til resten af verden

Osprey blev grundlagt i Santa Cruz, Californien, i 1974. Grundlæggeren, Mike Pfotenhauer havde en enkelt symaskine, et hoved fyldt med ideer og et ønske om at designe og bygge innovative rygsække af højeste kvalitet. I dag er Osprey vokset til verdens absolut førende producent af rygsække, og laver rygsække og tasker i alle størrelser til alt fra vandring, trekking og rejser til klatring, bjergbestigning, ski, løb og mountainbike. 

Den rigtige rygsæk til vandreturen

Historien om Osprey startede med en stor vandrerygsæk, og de store vandrerygsække med suveræn bærekomfort er stadig en af Ospreys absolutte spidskompetencer. Vi har et meget stort udvalg af både små vandrerygsække, der er designet til at bære tunge læs gennem uvejsomt terræn, samt praktiske rummelige rejsetasker, også kendt som 'backpacker'-rygsække, der gør det primitive rejseliv enklere og mere komfortabelt.

Læse mere om hvordan du vælger den rigtige vandrerygsæk til netop dit behov i vores Guide til store vandrerygsække.

Talon - en multifunktionel favorit

Mange kender nok den efterhånden ikoniske Osprey Talon, der er et godt eksempel på Ospreys suveræne evne til at få bærekomfort, ventilation, vægt og funktionalitet til at gå op i en højere enhed. Talon har i mere end et årti været en af verdens mest populære multisport-rygsække - og det med god grund. Det er en ekstremt komfortabel, let og alsidig rygsæk, der både kan bruges som vandrerygsæk, klatrerygsæk, skirygsæk og hverdagsrygsæk - og den mindste størrelse har også været flittigt brugt til mountainbike og som løbetaske.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld