Arcteryx Womens Beta AR Pant 2020 model

Slidstærke og alsidige skalbukser i GORE-TEX Pro 2.0. Et par skalbukser i topklasse til ture i barskt vejr hele året - uanset om det er vandring, bjergbestigning eller skiløb, du har kastet din kærlighed på.
3.999,00 kr.
2.799,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse: Large (L)
Beskrivelse

Slidstærke og alsidige skalbukser i GORE-TEX Pro 2.0. Et par skalbukser i topklasse til ture i barskt vejr hele året - uanset om det er vandring, bjergbestigning eller skiløb, du har kastet din kærlighed på.

Arc'teryx Women's Beta AR Pant er skabt til at håndtere vejrgudernes luner året rundt - samt de tæsk et par bukser får på krævende ture. Bukserne er fremstillet i GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged", der er den kraftigste GORE-TEX-konstruktion til dato, og ydermaterialet er et slidstærkt 80 denier nylon, der er skabt til at holde til lidt af hvert, samtidig med at det holder buksernes vægt på et fornuftigt niveau. 

Den kraftige konstruktion til trods, vejer bukserne under 500 gram, hvilket gør dem lette nok til at du kan have dem i rygsækken på ture i sommerhalvåret, hvor et par kraftige skalbukser kun giver mening når vejret viser sig fra sin værste side. Samtidig er de fuldt udstyret til krævende vinterture - med snefang i Cordura-nylon, RECCO-brik og Keprotec-forstærkning på underbenene, der beskytter mod skarpe kanter på ski eller steigeisen.

Beta AR Pant er et par alsidige og funktionelle skalbukser med alle de kendetegn, der har gjort Arc'teryx til markedets absolut førende producent af skalbeklædning: Håndværk i topklasse, markedets bedste materialer og en formidabel pasform, der giver maksimal bevægelsesfrihed. 

Detaljer
Detaljer
"Drop seat"-konstruktion
Forstærkninger på indersiden af underbenene
Fuld lynlås i benene, så bukserne hurtigt kan tages af og på
Fæstepunkter til seler
Integreret bælte
Knaplukning og lynlås foran
Krog i benafslutningen, der kan fastgøres til vandrestøvlerne eller -skoene
Lynlåslomme på hoften
RECCO-reflektor
Regular fit
Snefang i benene
Ventilationslynlåse i benene
Detaljer
Regular Fit
Materialer
Materialer
80 denier nylon
100 denier Cordura-nylon
3-lags GORE-TEX Pro 2.0 "Most Rugged"
Keprotec
Vægt
Vægt:
450 gram
Varenummer:40189004
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!