null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Arcteryx

Arcteryx

Arc'teryx blev grundlagt af klatrere i Vancouver, Canada i 1989. De har gang på gang været med til at redefinere hvad der kunne lade sig gøre, mht. teknisk beklædning og udstyr, og har ofte været først med teknologier eller konstruktionsmetoder, der siden er blevet standard i branchen. Arc'teryx er først og fremmest kendetegnet ved håndværk og design i absolut topklasse med fokus på lav vægt, høj slidstyrke og suveræn pasform og bevægelsesfrihed.

Filter (92)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Om Arcteryx 

Arcteryx blev grundlagt af en gruppe canadiske klatrere i 1989. Siden har de etableret sig som globale pionerer inden for beklædning, udstyr og fodtøj til friluftsaktiviteter - blandt andet ved at sætte et eksempel for resten af branchen med nye teknologier og designmetoder. 

Med rødder i de canadiske bjerge er Arcteryx’ produkter tilpasset det krævende klima på den canadiske vestkyst og hård fysisk aktivitet. Deres beklædning er kendetegnet ved:

 • Lav vægt
 • Høj slidstyrke 
 • Simpelt og funktionelt design
 • Stor bevægelsesfrihed  
 • Sublim forarbejdning og omhyggelige valg af materialer

På trods af den kompromisløse tilgang, har mærket har dog en bred appel - hvem sætter ikke pris på fantastisk kvalitet der bare fungerer? Derfor henvender det sig til alle, som elsker friluftsliv og går op i kvalitet. Her på siden har vi et stort udvalg af produkter fra Arcteryx, som du kan gå på opdagelse i, bl.a. findes mange Arc'teryx-modeller i GORE-TEX jakker til herrer og GORE-TEX jakker til damer.

Kvalitetsmærke fra inderst til yderst

Kulde og overophedning er friluftsmenneskets værste fjender. Her hjælper beklædning som Arcteryx’ lette, svedabsorberende beklædning og åndbare, varme jakker, med at regulere kropstemperaturen under påvirkning af sol og frost. 

På jakker fra Arcteryx, hvad end det er soft- eller hardshells, har yderstoffet fået en vandafvisende behandling. Den holder kun så længe, så her er det vigtigt at vide, hvordan man vasker og plejer sin jakke - eller et andet vandafvisende produkt - for at holde effekten ved lige. Det kan man læse om i denne guide

Hvis man ønsker det, er det muligt at klæde sig i kvalitet fra Arcteryx fra inderst til yderst. Canadierne laver dog ikke alle typer produkter til friluftslivet, så hardcore Arcteryx fans nu og da ty til andre mærker - for eksempel mht. pandelamper og andet lys til vandreturen

Størrelsesguide til Arcteryx

For at få glæde af den store bevægelsesfrihed og lækre pasform, der kendetegner et design fra Arcteryx, er det vigtigt at vælge produktet i den rigtige størrelse. Størrelser kan variere fra producent til producent. Derfor kan man ikke nødvendigvis vælge den samme størrelse hver gang. Vi ser desværre en del der køber Arc’teryx beklædning for stort, hvilket er synd, når nu der er lagt så mange kræfter i de gode, tætsiddende pasforme, hvor der stadig er tænkt på god  bevægelsesfrihed. Tjek størrelsesguiden og spørg vores personale, for at finde den helt rigtige størrelse til dig.

Hvis du er i tvivl om, hvordan et par sko, en t-shirt eller nogle shorts fra Arcteryx er i størrelsen, kan du benytte dig af vores størrelsesguider. Dem finder du, når du klikker ind på et specifikt produkt her på siden.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld