Osprey Talon 22

Osprey Talon 22 er en let, rummelig og velventileret allround-rygsæk, der vil egne sig perfekt til dagsture på vandrestierne, i cykelsadlen eller når du har brug for lidt ekstra på trailløbeturen. Efterhånden lidt af en klassiker - og med god grund!
1.299,00 kr.
Farve
Størrelse
Beskrivelse

Osprey Talon 22 er en let, rummelig og velventileret allround-rygsæk, der vil egne sig perfekt til dagsture på vandrestierne, i cykelsadlen eller når du har brug for lidt ekstra på trailløbeturen. Efterhånden lidt af en klassiker - og med god grund!

Osprey Talon 22 er en alsidig rygsæk på 22 liter. Den rummer alt det, du har brug for på heldagseventyret, og den får dig gennem dagens strabadser på en komfortabel måde takket være den lette og innovative konstruktion. 

Den passer perfekt til dage med fart over feltet, da den lette og innovative konstruktion gør den oplagt til aktiv brug og i teknisk terræn.

Rygsækken har nemlig et fleksibelt og dynamisk bæresystem, der følger kroppens bevægelser, når du løber, cykler eller vandrer gennem skov og fjeld eller giver dig i kast med opturene i teknisk terræn. Rygstykket i AirScape og blød skumpolstring sørger desuden for optimal ventilation, pasform og komfort - selv når sveden driver.  

Størrelsen rummer de mest nødvendige ting - plus lidt til - til en aktiv dag i hvilket som helst terræn og vejr. Madpakke, ekstra varmelag, skaljakke, first aid kid, lappegrej eller hvad du nu har brug for til dit dagseventyr.

Rygsækken er udstyret med sidelommer til f.eks. vandflaske, fæste til cykelhjelm, lomme til vandblære, fæste til isøkse og vandrestave og en praktisk lynlåslomme i toppen har plads til de vigtiste småting. På hoftebæltet sidder der yderligere to små lynlåslommer til en energibar, trailsnacks, kompas eller noget andet nyttigt. 

Rygsækken fungerer også fantastisk, når du cykelpendler på arbejde eller har andre hverdagsærinder, der skal klares.

Detaljer
Detaljer
Volumen: 22 L
Detaljer
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
AirScape™ rygstykke med blødt skum sørger for god komfort og ventilation
Forberedt til drikkesystem
Fæste til isøkse eller vandrestav
Fæstepunkt til lygte
Hovedrum med lynlåsadgang
Justerbar ryglængde
Justerbare skulderstropper
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
LidLock-fæste til cykelhjelm
Lomme i strækbar mesh på skulderremmen
Lynlåslomme i toppen
Lynlåslommer på hoftebæltet
Nøgleclip
Sidelommer i strækbart meshnylon
Stor frontlomme i strækbart mesh
Materialer
Materialer
100 x 210 denier Bluesign genanvendt Robic Nylon
Vægt
Vægt:
938 gram
Varenummer:40896
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!