Osprey Transporter WP Duffel 40
30%

Osprey Transporter WP Duffel 40

Osprey Transporter WP Duffel 40 er en rummelig og slidstærk ekspeditions duffelbag designet til at håndtere de mest krævende forhold. Tasken er 100% vandtæt, så den er perfekt til ture hvor chancen for vand er høj. Med den her duffelbag får du en taske der kan holde til lidt af hvert og den er en uundværlig rejsemakker når de store eventyr banker på døren.
2.299,00 kr.
1.609,00 kr.
Farve: Grå (TUNNEL VISION GREY)
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Osprey Transporter WP Duffel 40 er en stor og slidstærk ekspeditions duffelbag designet til at håndtere de mest krævende forhold. Tasken er 100% vandtæt, så den er perfekt til ture hvor chancen for vand er høj. Med den her duffelbag får du en taske der kan holde til lidt af hvert og den er en uundværlig rejsemakker når de store eventyr banker på døren.
 
Osprey Transporter WP Duffel 40 har et stort rum til alt dit udstyr der bliver lukket med en helt vandtæt lynlås. På indersiden er der både kompressionsremme og en lille lomme til at organisere småt udstyr. Den har polstrede skulderremme der kan justeres og som også kan bruges som bærehåndtag når hvis du foretrækker det. Spænderne er lavet i metal, så de kan holde til mindst lige så meget som resten af tasken kan, der er nemlig ikke noget værre end knuste plastik spænder.
 
På ydersiden er der også muligheder for at fastspænde ekstra grej og løkker til at fastspænde tasken til biler, motorcykler, æsler, eller hvad du lige har ved hånden.
 
Osprey Transporter WP Duffel 40 har en rating på IPX 7, det betyder at tasken kan holde til at være nedsunket under vand uden at indholdet bliver vådt. Så selv hvis den står på whitewater rafting, monsun eller bare uheld, så skal du ikke være nervøs for at alt dit grej bliver vådt.
Detaljer
Detaljer
Indvendig organiser-lomme til småting
Slidstærke metalspænder, der reducerer nødvendigheden for reperationer
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Stort, rummeligt hovedrum
Vandtæt lynlås
Varenummer:43149001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!