Aclima Hotwool 230g Light Jacket

Trøje i blødt ulfrotte fra norske Aclima, fuld lynlås gør det let at regulere varmen modellen har huller til tommelfingrene. Udviklet i samarbejde med den Svenske og Norske hær. Kravene var blandt andet at det skulle være slidstærkt, meget varmt og kunne holde til vask ved 60 grader. Resultatet blev dette blandingsprodukt af 65% merinould på indersiden, som er modstandsdygtig over for kropslugt og varmer selv når det er vådt og 35% polyester udenpå som sikrer gode slidstærke egenskaber.
Vælg dette dette blandingsprodukt frem for 100% uld hvis du virkeligt skal holde varmen, fx hvis du kommer til at sidde/stå stille i længere tid, eller opholder dig i meget kolde egne. Aclima Hotwool er lækkert og blødt. Tidligere havde uld direkte mod kroppen store ulemper, men moderne tekstilteknologi har fjernet dette. Du kan bære denne beklædning direkte mod huden uden at den klør, men føles blødt og behageligt. Dette er meget fine uldfibre, som har en meget glattere struktur en tidligere uldprodukter. Uldfibrene er i tillæg behandlet i en "super-wash" proces, hvor fibrene bliver yderligere glattet ud. Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. F
999,00 kr.
Beskrivelse
Trøje med blødt ulfrotte fra norske Aclima, fuld lynlås gør det let at regulere varmen, modellen har huller til tommelfingrene.

Udviklet i samarbejde med den Svenske og Norske hær.

Kravene var blandt andet at det skulle være slidstærkt, meget varmt og kunne holde til vask ved 60 grader.Resultatet blev dette blandingsprodukt af 65% merinould på indersiden, som er modstandsdygtig over for kropslugt og varmer selv når det er vådt og 35% polyester udenpå som sikrer gode slidstærke egenskaber. Vælg dette dette blandingsprodukt frem for 100% uld hvis du virkeligt skal holde varmen, fx hvis du kommer til at sidde/stå stille i længere tid, eller opholder dig i meget kolde egne. Aclima Hotwool er lækkert og blødt. Tidligere havde uld direkte mod kroppen store ulemper, men moderne tekstilteknologi har fjernet dette. Du kan bære denne beklædning direkte mod huden uden at den klør, men føles blødt og behageligt. Dette er meget fine uldfibre, som har en meget glattere struktur en tidligere uldprodukter. Uldfibrene er i tillæg behandlet i en "super-wash" proces, hvor fibrene bliver yderligere glattet ud.Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. Desuden er Aclima's materialer mærket med "Trygge Tekstiler" efter ØKO-Tex Standard 100. Matarialerne indeholder derfor ikke helbredsskadelige stoffer.

 Materiale: 65% merinould, 20% Polyester og 15% Polyamid.
Vægt: 372g (M)
Aclima producerer alt deres uld "museling free" og dyrevenligt.

Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler vi at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Varenummer:42173
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!