Aclima Childrens WarmWool Overall

Heldragt fremstille af blød, varm og behagelig merinould med praktiske detaljer der gør, at man slet ikke behøver at tage den af igen!
999,00 kr.
Farve: Blå (NORTH ATLANTIC/REEF WATERS)
Størrelse: 110 cm (110)
Levering: 3-5 dage
Beskrivelse
Heldragt fremstille af blød, varm og behagelig merinould med praktiske detaljer der gør, at man slet ikke behøver at tage den af igen!

Aclima Kids WarmWool Overall er en heldragt fremstillet af blød og behagelig merinould hvor man slipper helt for at skulle kombinere uldtrøje, uldunderbukser og hue når man skal ud på ski eller bare holde varmen. Hop i stedet i heldragten – nemt, hurtigt og komfortabelt! Aclima var de første til at lave en heldragt i uld. Et fantastisk stykke tøj der eliminerer risikoen for at trøjen glider op, og kulden sniger sig ind til kroppen. Heldragten har tovejslynlås i fronten, samt en lynlås på bagsiden af underdelen – fra midt på det ene lår og hen over bagdelen ned til midt på det andet lår. Praktisk! Dertil har heldragten hul til tommelfingeren på manchetten, så håndleddene holdes varme. Med det samme design som Aclimas WarmWool Hoodsweater, kan man vælge om man vil have en åben, rund halsudskæring eller trække hætten over hovedet for enten en høj hals eller fuld balaclava. Et revolutionerende produkt for alle som vil have flere muligheder samlet i ét stykke tøj, så let som muligt! Uldfibrene varmer selvom tøjet bliver vådt og det bløde, varmende WarmWool-materiale er strikket sådan at det har en naturlig høj elasticitet. WarmWool egner sig rigtig godt som inderste lag direkte mod huden, eller som mellemlag når det er ekstra koldt.
Detaljer
Detaljer
Praktisk lynlås bagpå til når naturen kalder
Detaljer
Tommelfingerhuller hindrer at ærmerne kryber op, og varmer godt om håndleddene
Tætsiddende hætte med indbygget balaclava
Materialer
Materialer
Aclima WarmWool - 100 % merinould, 200 g/m2
Varenummer:43480002
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!