Aclima Mens Grandad Shirt
Aclima Mens Grandad Shirt

Aclima Mens Grandad Shirt

Retro Uldundertrøje fra norske Aclima med lange ærmer og halvhøj rund halsudskæring samt knapper ned til brystet. Dette er et stykke beklædning til dem, der har varierende aktivitetsniveau og som ikke har en vaskemaskine inden for rækkevidde... Kropslugt trives som bekendt dårlig i uld eller kunstfiber. Aclima WarmWool er et blød og lækker materiale af 100% merinould.
599,00 kr.
449,00 kr.
Farve: Blå (NORTH ATLANTIC)
Størrelse: Small
Beskrivelse
Retro Uldundertrøje fra norske Aclima med lange ærmer og halvhøj rund halsudskæring samt knapper ned til brystet. Dette er et stykke beklædning til dem, der har varierende aktivitetsniveau og som ikke har en vaskemaskine inden for rækkevidde... Kropslugt trives som bekendt dårlig i uld eller kunstfiber. Aclima WarmWool er et blød og lækker materiale af 100% merinould. Tidligere havde uld direkte mod kroppen store ulemper, men moderne tekstilteknologi har fjernet dette. Du kan bære denne beklædning direkte mod huden uden at den klør, men føles blødt og behageligt. Dette er meget fine uldfibre, som har en meget glattere struktur en tidligere uldprodukter. Uldfibrene er i tillæg behandlet i en "super-wash" proces, hvor fibrene bliver yderligere glattet ud. Ved rigtig vask vil du have glæde af dette uldprodukt i mange år fremover. Den største fordel ved uldprodukter - udover at de ikke lugter - er at ulden kan varme dig, selv om det er blevet vådt. Dette gør uldprodukter ideelle til en lang række friluftsaktiviteter. Produkterne har gennemgået en Total Easy Care behandling, som gør dem kløfrie og mindsker risikoen for krymp. Desuden er Aclima''s materialer mærket med "Trygge Tekstiler" efter ØKO-Tex Standard 100. Matarialerne indeholder derfor ikke skadeligestoffer.

Materiale: 100% Merinould

Aclima producerer alt deres uld "museling free" og dyrevenligt.

Uld skal generelt ikke vaskes særligt ofte, men det er nødvendigt engang i mellem. For at passe ordenligt på dit uldtøj andbefaler vi at du vasker dit uldtøj med Aclima WOOL SHAMPOO. Det er vaskemiddel uden enzymer, der ellers ville ødelægge fiberne i uldtøjet.
Varenummer:31267013
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden