Aclima Mens WoolNet Overall

Heldragt i uldnet der holder dig varm over hele kroppen og med praktiske detaljer der gør, at du faktisk aldrig behøver at tage den af.
1.899,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK)
Størrelse: X-small (XS)
Levering: 3-5 dage
Beskrivelse
Heldragt i uldnet der holder dig varm over hele kroppen og med praktiske detaljer der gør, at du faktisk aldrig behøver at tage den af.

Aclima Mens WoolNet Overall er en heldragt i uldnet. Aclima var de allerførste til at lave en heldragt i uld. Et fantastisk stykke tøj der holder hele kroppen varm, og eliminerer risikoen for at få kold sne ind mellem over- og underdel. Heldragten har tovejslynlås i fronten, samt en lynlås på bagsiden af underdelen – fra midt på det ene lår og hen over bagdelen ned til midt på det andet lår. Praktisk! Dertil har heldragten hul til tommelfingeren på manchetten, så håndleddene holdes varme. Aclima WoolNet er det originale uldnet som er skabt til aktiviteter med høj intensitet, hvor svedtransportering, vægt og åndbarhed er i fokus. Vidste du, at luft isolerer? Nettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at man føler sig overophedet og ukomfortabel. På grund af de effektive svedtransporterende egenskaber, vil temperaturen ved aktiviteter med både høj og lav intensitet, være reguleret på samme måde som en termostat. Eftersom nettet er fremstillet af merinould, får man også uldens fordele; uld isolerer selvom det bliver vådt og afgiver desuden ingen lugt ved sved.
 
Dette er kollektionen hvor kvalitet, funktionalitet og design forenes. For det er ikke uden grund at det norske forsvar i en årrække har sværget til Aclimas net som det optimale inderste lag. Til topture i vintersæsonen, lange fjeldture, jagt og ekspeditioner er WoolNet et klart førstevalg når det kommer til uldtøj. WoolNet kan kombineres med Aclima WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnettet tørrer hurtigt og tøjet har høj elasticitet med ribstrik på specifikke områder for bedre komfort og slidstyrke.
Detaljer
Detaljer
2-vejs frontlynlås
Ekstra lange ærmer med huller til tommelfinger
Materialer
Materialer
Aclima WoolNet - 80 % merinould, 20 % nylon, 120 g/m2
Praktisk lynlås bagpå til når naturen kalder
Varenummer:43508001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden