Aclima Mens Woolnet Hybrid Crew Neck
Aclima Mens Woolnet Hybrid Crew Neck

Aclima Mens Woolnet Hybrid Crew Neck

Aclima WoolNet® er det originale uldnet som er lavet til aktiviteter med høj intensitet, hvor fugtransport, vægt og åndbarhed er vigtigt.
899,00 kr.
649,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK/POINCIANA/OLIVE NIGH)
Størrelse: X-large
Beskrivelse
WoolNet Hybrid Crewneck Shirt er en trøje i uldnet med rund hals og lange ærmer. Ekstra beskyttelse på albuerne giver øget slidstyrke samt ribbestrikket stof over skuldrene der giver god beskyttelse mod skulderremmene på rygsækken. Trøjen har Warmwool stof på fronten, strikket i 100% merinould. Aclima WoolNet® er det originale uldnet som er lavet til aktiviteter med høj intensitet, hvor fugtransport, vægt og åndbarhed er vigtigt.

Vidste du at luft isolerer? Uldnettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at du føler dig svedig og overophedet. På grund af den høje fugttransport vil temperaturen ved både høj og lav aktivitet være regulerende, på samme måde som en termostat. Fordi nettet er i merinould, får du også uldens fordele – uld isolerer selvom du bliver våd og uld kommer ikke til at lugte dårligt.

Dette er kollektionen hvor kvalitet, funktionalitet og design forenes. For det er ikke uden grund at det norske forsvar har sværget til Aclimas uldnet som det inderste lag i en årrække.Til topturer på vintertid, lange fjeldture, jagt og ekspeditioner er WoolNet® et klart førstevalg af uldundertøj. WoolNet® kan med fordel kombineres med WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnettet tørrer hurtigt og uldtøjet er meget elastisk med ribstrik på vigtige områder for bedre komfort og slidstyrke.

Materialer: WoolNet: 120g/m2 80% Wool (Merino) 20% Polyamid
Rib: 250g/m2 96% Wool (Merino) 4% Elastan


Varenummer:42181003
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden