Aclima WarmWool Bodypiece

Skøn heldragt fremstillet i uld med detaljer der gør den oplagt både som varmende lag under en våddragt til vandsport og andre aktiviteter i kulden.
1.499,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK)
Størrelse
Beskrivelse
Skøn heldragt fremstillet i uld med detaljer der gør den oplagt både som varmende lag under en våddragt til vandsport og andre aktiviteter i kulden.

Aclima WarmWool Bodypiece er en heldragt uden hætte, fremstillet i blød og varm merinould. Aclima var de allerførste til at lave en heldragt i uld. Et fantastisk stykke tøj der holder hele kroppen varm, og eliminerer risikoen for at få kold sne ind mellem over- og underdel. Heldragten har tovejslynlås i fronten, samt en lynlås på bagsiden af underdelen – fra midt på det ene lår og hen over bagdelen ned til midt på det andet lår. Praktisk! Dertil har heldragten hul til tommelfingeren på manchetten, så håndleddene holdes varme. Heldragten er fremragende til dykning og paddlesport, eftersom den ikke har hætte. Den integrerede uldstrømpe og hullerne til tommelfingrene i manchetterne gør, at heldragten holder sig på plads når man f.eks. skal have en våddragt ud over. På brystet er der en lille lomme med lynlås til småting. Uldfibrene varmer selvom tøjet bliver vådt og det bløde, varmende WarmWool-materiale er strikket sådan at det har en naturlig høj elasticitet. WarmWool egner sig rigtig godt som inderste lag direkte mod huden, eller som mellemlag når det er ekstra koldt.
Detaljer
Detaljer
Ekstra lange ærmer med huller til tommelfinger
Materialer
Materialer
Aclima WarmWool - 100 % merinould, 200 g/m2
Varenummer:43473
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!