Aclima WarmWool Headover w/Windwool
20%

Aclima WarmWool Headover w/Windwool

Tosidet halsedisse fremstillet af blød og varmende merinould, med et vindafvisende lag på den ene side.
349,00 kr.
279,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK)
Størrelse: One size (ONE SIZE)
Levering: 3-5 dage
Beskrivelse
Tosidet halsedisse fremstillet af blød og varmende merinould, med et vindafvisende lag på den ene side.

Aclima WarmWool Headover w/Windwool er en halsedisse fremstillet i blød og varmende merinould og dækket med vindafvisende, lamineret uldstof på den ene halvdel og ren WarmWool-materiale på den anden. Så snart vinden rejser sig, trækkes den vindafvisende side op over mund og næse for ekstra god beskyttelse. Ønskes højere åndbarhed, drejes halsedissen rundt, så siden af ren WarmWool-materiale, der er mere åndbart, vender fremad.
 
WarmWool-serien er fremstillet af 100 % ren merinould og er skabt til dem, som kan lide at være udenfor selv når temperaturen kryber under nulpunktet. Tøjet i WarmWool-serien holder godt på varmen selvom det bliver vådt og egner sig gevaldig godt til en lang række aktiviteter såsom alpine ture, jagt, langrend, padlesport, klatring og generelt friluftsliv. WarmWool-materialet er strikket sådan at det har en naturlig høj elasticitet og de flade syninger sikrer god komfort. WarmWool egner sig rigtig godt som inderste lag direkte mod huden, eller som mellemlag når det er ekstra koldt.
Materialer
Materialer
Aclima WarmWool - 100 % merinould, 200 g/m2
Består af to sider: den ene af ren WarmWool og den anden af WarmWool med en vindafvisende yderside
Varenummer:43510001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden