Aclima Womens Lightwool Sports Shirt
Aclima Womens Lightwool Sports Shirt

Aclima Womens Lightwool Sports Shirt

LightWool Sports Shirt er en langærmet trøje med rund hals, den passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høj intensitet.
849,00 kr.
629,00 kr.
Farve: Rød (BURNT SIENNA/RED OCHRE)
Størrelse: Large
Beskrivelse
LightWool Sports Shirt er en langærmet trøje med rund hals, den passer perfekt i sommerhalvåret til aktiviteter med høj intensitet. LightWool stoffet og det lette uldnet under armene og bag på ryggen, gør at trøjen ånder optimalt og giver god svedetransport. Fugt transporteres bort fra kroppen, uldfibrene i trøjen holder dig varm selv om du bliver svedig og tørre hurtigt. Sports Shirt er en blød og superlet trøje som giver dig god bevægelsesfrihed og komfort, der egner sig godt til både en aktiv hverdag eller på tur.

Vidste du at uld har en kølende effekt når det er varmt ude? Uld isolerer mod varme udefra og virker derfor svalende på dage med højere temperaturer. LightWool er perfekt til lange ture, fordi uld er naturligt modstandsdygtig mod lugt, du kan bare tørre og lufte produktet, så er det klart til brug igen.
Varenummer:42185003
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden