Aclima Womens Woolnet 3/4 Longs

Uldne underbukser der sikrer god komfort og varme til underkroppen, uden at der skabes klodsede lag i kombination med lange skisokker og støvler.
749,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK)
Beskrivelse
Uldne underbukser der sikrer god komfort og varme til underkroppen, uden at der skabes klodsede lag i kombination med lange skisokker og støvler.

Aclima Womens Woolnet 3/4 Longs er det ideelle inderste lag når man gerne vil undgå, at benklæderne dækker helt ned til anklerne og danner for klodsede lag med de høje skisokker og støvlerne. Aclima WoolNet er det originale uldnet som er skabt til aktiviteter med høj intensitet, hvor fugttransportering, vægt og åndbarhed er i fokus. Vidste du, at luft isolerer? Nettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at man føler sig overophedet og ukomfortabel. På grund af de effektive fugttransporterende egenskaber, vil temperaturen ved aktiviteter med både høj og lav intensitet, være reguleret på samme måde som en termostat. Eftersom nettet er fremstillet af merinould, får man også uldens fordele; uld isolerer selvom det bliver vådt og afgiver desuden ingen lugt ved sved.
 
Dette er kollektionen hvor kvalitet, funktionalitet og design forenes. For det er ikke uden grund at det norske forsvar i en årrække har sværget til Aclimas net som det optimale inderste lag. Til topture i vintersæsonen, lange fjeldture, jakt og ekspeditioner er WoolNet et klart førstevalg når det kommer til uldtøj. WoolNet kan kombineres med Aclima WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnettet tørrer hurtigt og tøjet har høj elasticitet med ribstrik på specifikke områder for bedre komfort og slidstyrke.
Materialer
Materialer
Wool Rib – 95 % merinould, 5 % elastane
Aclima WoolNet - 80 % merinould, 20 % nylon, 120 g/m2
Varenummer:36019
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!