Aclima Womens Woolnet Polo W/zip

Langærmet trøje med høj hals i uldnet. Ideelt som inderste lag til mange former for udendørsaktiviteter i vinterhalvåret.
999,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK)
Beskrivelse
Langærmet trøje med høj hals i uldnet. Ideelt som inderste lag til mange former for udendørsaktiviteter i vinterhalvåret.

Aclima Womens Woolnet Polo W/zip er en langærmet uldnettrøje med høj hals. Albuerne er forstærkede for øget slidstyrke og ribstrikket stof over skuldrene beskytter mod slid fra skulderremmene på rygsækken. Trøjen har lynlås i halsen så det er nemt at komme af med overskudsvarmen.

Aclima WoolNet er det originale uldnet som er skabt til aktiviteter med høj intensitet, hvor svedtransportering, vægt og åndbarhed er i fokus. Vidste du, at luft isolerer? Nettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at man føler sig overophedet og ukomfortabel. På grund af de effektive svedtransporterende egenskaber, vil temperaturen ved aktiviteter med både høj og lav intensitet, være reguleret på samme måde som en termostat. Eftersom nettet er fremstillet af merinould, får man også uldens fordele; uld isolerer selvom det bliver vådt og afgiver desuden ingen lugt ved sved.
Varenummer:42162
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!