Aclima Womens WoolNet Crew Neck Shirt

En langærmet trøje af uldnet der er et perfekt inderste lag til aktiviteter med høj puls i koldt vejr, hvor man også hurtigt vil kunne komme af med overskudvarmen.
849,00 kr.
Beskrivelse

En langærmet trøje af uldnet der er et perfekt inderste lag til aktiviteter med høj puls i koldt vejr, hvor man også hurtigt vil kunne komme af med overskudvarmen.

Aclima Mens WoolNet Crew Neck Shirt er en langærmet trøje af uldnet der er perfekt at tilføje til lap på lag princippet som er alfa og omega, når du vil holde en komfortabel kropstemperatur. Uldtrøjens stof er en netkonstruktion, som, pga. den stillestående luft i hullerne, har en glimrende isoleringsevne. Hvis du bevæger dig meget, så virker hullerne ventilerende og mindsker overophedning. Netundertrøjen har ribstrik på skuldre, bryst og siderne, hvilket giver god komfort, og du kan gå med tung ryksæk, uden at netundertrøjen irriterer. Så er det ekstra koldt på fjeldet, jagtturen, den lange ekspedition, løbeturen eller gåturen i skoven, kan du med fordel tage netundertrøjen på indenunder din uld- eller syntetundertrøje. Merinoulden er TEC-behandlet og klør derfor ikke. Norske Aclima har været på markedet siden 1922 og producerer først og fremmest sportstøj. Funktionaliteten har altid haft første prioritet hos Aclima, og sammen med dygtige designere fremstiller de moderigtige produkter i høj kvalitet. Aclima arbejder sammen med det norske forsvar og blev valgt, da de er nytænkende og da deres produkter lever op til de høje krav, der stilles til militært brug.


Vægt
Vægt:
209 gram
Varenummer:25908
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!