Aclima Womens WoolNet Hybridock Neck W/zip

Uldnettrøje med høj hals med lynlås og forstærkninger på albuerne og omkring skuldre og bryst, for ekstra komfort og slidstyrke.
1.049,00 kr.
Beskrivelse
Uldnettrøje med høj hals med lynlås og forstærkninger på albuerne og omkring skuldre og bryst, for ekstra komfort og slidstyrke.

Aclima Womens WoolNet Hybridock Neck W/zip er en trøje af uldnet med høj hals og lange ærmer. Trøjen er forstærket på albuer for øget slidstyrke. Det ribstrikkede stof hen over skuldrene sikrer ekstra god beskyttelse mod bæresystemet på rygsækken. Trøjen har lynlås i halsen så man nemt og enkelt kan slippe af med overskudsvarmen. Fronten er forstærket med blødt og varmende WarmWool-materiale i 100 % merinould. Aclima WoolNet er det originale uldnet som er skabt til aktiviteter med høj intensitet, hvor svedtransportering, vægt og åndbarhed er i fokus. Vidste du, at luft isolerer? Nettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at man føler sig overophedet og ukomfortabel. På grund af de effektive svedtransporterende egenskaber, vil temperaturen ved aktiviteter med både høj og lav intensitet, være reguleret på samme måde som en termostat. Eftersom nettet er fremstillet af merinould, får man også uldens fordele; uld isolerer selvom det bliver vådt og afgiver desuden ingen lugt ved sved.
 
Dette er kollektionen hvor kvalitet, funktionalitet og design forenes. For det er ikke uden grund at det norske forsvar i en årrække har sværget til Aclimas net som det optimale inderste lag. Til topture i vintersæsonen, lange fjeldture, jakt og ekspeditioner er WoolNet et klart førstevalg når det kommer til uldtøj. WoolNet kan kombineres med Aclima WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnettet tørrer hurtigt og tøjet har høj elasticitet med ribstrik på specifikke områder for bedre komfort og slidstyrke.
Detaljer
Detaljer
Forstærkninger på skuldre og albuer
Høj hals med lynlås
Materialer
Materialer
Aclima WarmWool - 100 % merinould, 200 g/m2
Aclima WoolNet - 80 % merinould, 20 % nylon, 120 g/m2
Varenummer:43492
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!