Artilect Mens Formation 3L Jacket

Solid skaljakke med mange gode detaljer og en del mere strækbarhed end de fleste andre jakker i dens kategori.
4.499,00 kr.
Beskrivelse
Solid skaljakke med mange gode detaljer og en del mere strækbarhed end de fleste andre jakker i dens kategori.

Artilect Mens Formation 3L Jacket er udgjort af en yderside der er fremstillet af 70 dernier PFA-fri 3-lags Hign & Dry-ripstop nylon der har fremragende slidstyrke, høj strækbarhed for glimrende bevægelsesfrihed og tapede syninger for solid vind- og vandtæthed. Jakkens inderside er foret med 20 denier genanvendt nylonjersey, der føles komfortabelt mod huden og Trizar-teknologi der sørger for god varmeregulering året rundt. Hætten er hjelmkompatibel og ærmeslutningerne er justerbare vha. velcrolukninger, så vind og vejr kan holdes helt ude. Jakken har to håndlommer samt en brystlomme - alle med vandtæt YKK-lynlåslukninger som desuden er designede til at let kunne udskiftes.

Jakken er desuden udstyret med YKK-lynlås med Touchlink-teknologi der er LifeKey- og smartphonekompatibel samt RECCO-reflektor for øget sikkerhed. Artilect Mens Formation 3L Jacket er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Detaljer
Detaljer
YKK-lynlås med TouckLink-teknologi
Detaljer
RECCO-reflektor
Detaljer
2 håndlommer med lynlås
Brystlomme med lynlås
Hjelmkompatibel hætte
Lynlåslomme på fronten
Vandtæt konstruktion med tapede syninger
Velcrojustering i ærmeafslutningerne
Varenummer:42956
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!