Artilect Mens Sundown 250 1/2 Zip Hd

Vaffelstrikket fleecetrøje med lille pakvolumen og stor varmekapacitet.
Fra 1.649,00 kr.
Fra 1.049,00
Farve
Beskrivelse
Vaffelstrikket fleecetrøje med lille pakvolumen og stor varmekapacitet.

Artilect Mens Sundown 250 1/2 Zip er fremstillet af merinould spundet med Artilects NuYarn-teknologi der sikrer en fremragende åndbarhed og slidstyrke, samtidigt med at det føles blødt og behageligt mod huden. Den vaffelstrikkede konstruktion baner den gyldne mellemvej mellem pakvolumen og varmekapacitet eftersom de små fordybninger i materialet både mindsker trøjens overordnede fylde og samtidigt holder særdeles godt på varmen. Områderne under armene og omkring hætten er udgjort af fladstrikket NuYarn for at mindske trøjens vægt.

Trøjen har en tætsiddende pasform og høj strækbarhed der øger bevægelsesfriheden uden at miste sin form over tid. Artilect Mens Sundown 250 1/2 Zip er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Detaljer
Detaljer
1/2 lynlås på fronten sikrer lav vægt og hurtig udluftning
Lynlåslomme på maven
Tætsiddende hætte
YKK lynlås
Ventilationszoner fremmer åndbarheden
2 håndlommer med skjult lynlås
Materialer
NuYarn – merinould spundet omkring en kunststofkerne på en særlig måde, der øger uldens elasticitet, slidstyrke og temperaturregulerende egenskaber, samt gør den mere hurtigtørrende og vindresistent
Varenummer:42949
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!