Black Diamond Cosmo 350 Headlamp
Black Diamond Cosmo 350 Headlamp

Black Diamond Cosmo 350 Headlamp

Alsidig pandelampe med masser af lys og mange smarte features. Perfekt til alle de ture, hvor du har brug for en pandelampe, der fylder og vejer minimalt i rygsækken, er let at betjene og giver godt lys til de fleste situationer.
319,00 kr.
Farve
Beskrivelse
Black Diamond Cosmo 350 Headlamp er seneste udgave af Black Diamonds populære Cosmo-pandelampe, der giver pålideligt, let betjent lys til al slags friluftsliv, året rundt.

Den nyeste opdatering har fået mere lys, og byder nu på hele 350 lumen i en let, kompakt pakke, der ikke vejer mere end 83 gram og fylder det samme som en kartoffel. Den er også blevet "BD Dual Fuel", hvilket betyder at den både kan køre på 3 AAA-batterier (inkluderet) eller Black Diamonds genopladelige BD 1500-batteri (sælges separat).

Derudover er designet enkelt og funktionelt, med praktiske detaljer som glidende justering af lysstyrken og låsefunktion, så den ikke kommer til at tænde sig selv i rygsækken. Der er også en batteriindikator, så du altid kan se hvor meget strøm, du har tilbage, og pandelampen er IPX8-godkendt.
Detaljer
Detaljer
Lysstyrke op til 350 lumen; Rækkevidde op til 75 meter; Brændetid op til 200 timer (godt 4 timer på max)
Detaljer
Glidende justering af lysstyrken
Indikator, der viser hvor meget batteri, der er tilbage
Låsefunktion, så den ikke tænder sig selv i tasken
Stroboskop-funktion
Night vision med rødt lys - kan aktiveres uden at skulle igennem det hvide lys
"BD Dual Fuel" - kan både køre på genopladeligt batteri og almindelige batterier
Vægt
Vægt:
83
Varenummer:41648
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden