Black Diamond Moji Lantern
Black Diamond Moji Lantern

Black Diamond Moji Lantern

Opdateret udgave af Black Diamonds smarte lille Moji lejrlygte, der både kan køre på genopladeligt batteri og almindelige AAA-batterier. Giver behageligt lys til lejren eller teltet på både små og store ture ud i naturen.
229,00 kr.
Farve
Beskrivelse
Black Diamond Moji Lantern er en smart mini-lampe med 150 lumen LED, der er perfekt til at give lys i teltet eller lejren. Lampen har en smart lille krog, den kan hænge i og den kan selvfølgelig også bare stå på jorden.

På trods af en vægt på sølle 122 gram (inkl. batterier), er der rigeligt med lys i Black Diamond Moji Lantern til at tilberede den sene aftensmad, spille kort i teltet og planlægge ruten for de næste par dage. Det matte glas giver et behageligt lys og en dæmpe-funktion lader dig justere intensiteten alt efter, om der skal planlægges eller hygges.

Moji Lantern kan både bruges med Black Diamonds USB-genopladelige 1500 mAh-batteri (sælges separat) eller 3 almindelige AAA-batterier (ikke inkluderet), hvilket gør den velegnet til praktisk talt alle slags ture.
Detaljer
Detaljer
150 lumen (max); Brændetid: 100 timer på minimum (4 lumen); Trinløs justering af lysstyrke; Batterier: Genopladeligt batteri (sælges separat) eller 3x AAA (ikke inkluderet)
Detaljer
Glidende justering af lysstyrken
IPX4 – beskyttet mod vandstænk og -sprøjt fra alle sider, f.eks. regnvejr
Ophængskrog
Stroboskop-funktion
"BD Dual Fuel" - kan både køre på genopladeligt batteri og almindelige batterier
Vægt
Vægt:
122
Varenummer:41652
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden