Black Diamond Moji Lantern

Opdateret udgave af Black Diamonds smarte lille Moji lejrlygte, der både kan køre på genopladeligt batteri og almindelige AAA-batterier. Giver behageligt lys til lejren eller teltet på både små og store ture ud i naturen.
229,00 kr.
Farve
Beskrivelse
Black Diamond Moji Lantern er en smart mini-lampe med 150 lumen LED, der er perfekt til at give lys i teltet eller lejren. Lampen har en smart lille krog, den kan hænge i og den kan selvfølgelig også bare stå på jorden.

På trods af en vægt på sølle 122 gram (inkl. batterier), er der rigeligt med lys i Black Diamond Moji Lantern til at tilberede den sene aftensmad, spille kort i teltet og planlægge ruten for de næste par dage. Det matte glas giver et behageligt lys og en dæmpe-funktion lader dig justere intensiteten alt efter, om der skal planlægges eller hygges.

Moji Lantern kan både bruges med Black Diamonds USB-genopladelige 1500 mAh-batteri (sælges separat) eller 3 almindelige AAA-batterier (ikke inkluderet), hvilket gør den velegnet til praktisk talt alle slags ture.
Detaljer
Detaljer
150 lumen (max); Brændetid: 100 timer på minimum (4 lumen); Trinløs justering af lysstyrke; Batterier: Genopladeligt batteri (sælges separat) eller 3x AAA (ikke inkluderet)
Detaljer
Glidende justering af lysstyrken
IPX4 – beskyttet mod vandstænk og -sprøjt fra alle sider, f.eks. regnvejr
Ophængskrog
Stroboskop-funktion
"BD Dual Fuel" - kan både køre på genopladeligt batteri og almindelige batterier
Vægt
Vægt:
122
Varenummer:41652
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!