Black Diamond Spot 400 Headlamp
Black Diamond Spot 400 Headlamp

Black Diamond Spot 400 Headlamp

Ekstremt alsidig pandelampe med imponerende meget lys. Perfekt til krævende ture, hvor du har brug for en pandelampe, der fylder og vejer minimalt i rygsækken, er let at betjene og giver rigeligt lys til de fleste situationer.
349,00 kr.
Beskrivelse
Black Diamond Spot 400 Headlamp er seneste udgave af Black Diamonds populære Spot-pandelampe, der efterhånden har været med på små og store eventyr over hele kloden i mere end et årti.

Den nyeste opdatering har fået endnu mere lys, og byder nu på imponerende 400 lumen i en let, kompakt pakke, der ikke vejer mere end 86 gram og fylder det samme som en kartoffel. Den er også blevet "BD Dual Fuel", hvilket betyder at den både kan køre på 3 AAA-batterier (inkluderet) eller Black Diamonds genopladelige BD 1500-batteri (sælges separat).

Derudover er pandelampen pakket med smarte funktioner, som "brightness memory", så den tænder på samme lysniveau som sidst du brugte den, "power tap", der skifter til max med et enkelt tryk og låsefunktion, så den ikke kommer til at tænde sig selv i rygsækken. Der er også en batteriindikator, så du altid kan se hvor meget strøm, du har tilbage, og pandelampen er IPX8-godkendt. Den komfortable elastik er let at justere og fremstillet af genavendte fibre.

En alsidig og effektiv pandelampe til al slags friluftsliv, sommer såvel som vinter.
Detaljer
Lysstyrke op til 400 lumen; Rækkevidde op til 86 meter; Brændetid op til 200 timer (knap 4 timer på max)
Varenummer:41647
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden