Casström Woodsman
Casström Woodsman
30%

Casström Woodsman

Robust og alsidig kniv til bushcraft og friluftsliv, dersignet af engelske Roger Harrington.  
1.699,00 kr.
1.189,00 kr.
Farve: Brun (BOG OAK/CARBON STEEL)
Beskrivelse

Robust og alsidig kniv til bushcraft og friluftsliv, dersignet af engelske Roger Harrington. Blad i hårdt stål med højt kulindhold, skæfte i engelsk sorteg og skede i vegetabilsk garvet læder.

Casström Woodsman er et præmieeksempel på klassisk knivhåndværk i topkvalitet. Bladet er er fremstillet i Sleipner-stål. med et 8,8 cm langt blad og fortsætter hele vejen gennem skaftet, hvilket giver en robust kniv. Den koniske, "skandinaviske" slibning og det hårde stål gør at kniven både tåler slag, holder æggen godt og kan slibes ekstremt skarp. Vær opmærksom på at stålet er et kulstål med lavt kromindhold, som har let ved at ruste, hvis det efterlades vådt. Vi anbefaler derfor, at du tørrer kniven af efter brug.

Håndtaget er fremstillet i 5000 år gammel engelsk sorteg, der er gravet op fra undergrunden og stabiliseret. Det giver et ekstremt hårdt og stærkt skaft med et unikt udseende. Et sort lag mellem skæftet og bladet giver ekstra styrke til skaftet. Et lille hul i enden af skaftet giver mulighed for at sætte en forankringsstrop i kniven. Den medfølgende skede i vegetabilsk garvet læder har et lille dræneringshul i spidsen og en bred bælteåbning, der passer de fleste bælter. 

Kniven er designet af den engelske bushcrafter Roger Harrington, der i mere end tyve år har undervist privatpersoner og militærfolk i overlevelsesteknikker og bushcraft.

Detaljer
Detaljer
Blad: 8,8 cm x 4 cm x 2,7 cm
Detaljer
Konisk, skandinavisk slibning
Detaljer
Medfølgende skede i vegetabilsk garvet læder
Materialer
Materialer
Oliebehandlet K720 Böhler-stål
Materialer
Skaft i engelsk sorteg
Varenummer:40463001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!