Fjällräven Mens Abisko Trekking Tights Pro
22%

Fjällräven Mens Abisko Trekking Tights Pro

Opdateret udgave af Fjällrävens innovative trekking-tights. Uovertruffen komfort og bevægelsesfrihed til sommerhalvårets vandreture.
1.399,00 kr.
1.091,00 kr.
Farve: Sort (BLACK-IRON GREY/550-048)
Beskrivelse
Fjällräven Men's Abisko Trekking Tights Pro er lidt groft sagt vandreudgaven af dine yndlingsløbetights. Det komfortable doobeltvævede materialer i genanvendt polyester og elastan giver suveræn bevægelsesfrihed og åndbarhed, samtidig med at det beskytter mod den værste vind.

Bukserne er forstærket med Cordura på knæene og bagdelen og der et ekstra lag stof indvendig på fronten, så tightsene både kan bruges alene som et par fuldblods-sommervandrebukser, eller under et par shorts. De rummelige lårlommer har plads til et kort, og er vinklet så de er lette at komme til og ikke hindrer din bevægelsesfrihed når de er fyldt. Bukserne er skåret over anklerne, så de passer til vandresokker og -støvler.

Abisko Trekking Tights Pro er et superkomfortabelt og funktionelt alternativ til kraftigere vandrebusker - især hvis du er typen der holder godt tempo og er mere tilbøjelig til at få sved på panden end fryse, når du er på tur.


Detaljer
Detaljer
Bred, behagelig elastik i livet
Flade syninger
Forstærkninger på knæ og bagdel
Indsnøring i livet
Store lommer på benene
7/8 længde
Materialer
71 % genanvendt polyester, 29 % elastan; Forstærkninger: 90 % nylon, 10 % elastan
Varenummer:41498
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!