Fjällräven S/F Handlebar Bag

Styrtaske, der giver hurtig adgang til småting. Perfekt til daglige ærinder i byen, såvel som lange ture på støvede grusveje.
849,00 kr.
509,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Fjällräven S/F Handlebar Bag er en praktisk styrtaske, der giver hurtig adgang til småting på daglige ærinder i byen, såvel som lange ture på støvede grusveje.

Tasken fæstnes enkelt og sikkert på Fjällräven S/F Handlebar Rack med stropper (bemærk, at Handlebar Rack ikke inkluderet og skal købes separat for at styrtasken fungerer på en cykel). Hvis du ikke har lyst til at efterlade den på din cykel, er den nem at tage af og bære med en aftagelig skulderstrop.

S/F Handlebar Bag er, ud over den store lynlåsåbning, forsynet med elastiske netlommer foroven og i siderne til genstande, som du ønsker at have lige ved hånden. De to stropper foran kan fungere som fæstepunkter til  f.eks. et sæt teltstænger eller Fjällräven S/F Snack Bag.

Bemærk: Låget og sømmene er ikke forseglede, men foret er vandtæt, så tasken yder god beskyttelse mod regn. Tasken er en del af den fælles serie fra Fjällräven/Specialized til cykelpendling og bikepacking.
Detaljer
Detaljer
Elastiklommer på fronten
Stor lynlåsadgang til hovedrummet
Materialer
Materialer
Vinylon F – 100 % vinylal
Varenummer:42677
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!