Fjällräven Ulvö Rolltop 30

Praktisk og alsidig dagtursrygsæk i en fuldstændig vandtæt konstruktion med rullelukning. Robuste materialer, lav vægt og et gennemført design i klassisk Fjällräven-stil gør den til et sikkert hit til hverdag såvel som på tur.
1.499,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse
Fjällräven Ulvö Rolltop 30 er fremstillet i Fjällrävens "Bergshell"-materiale, der er et kraftigt 400 denier genanvendt nylon. Materialet er vandtæt, den glatte overflade er desuden modstandsdygtig overfor skidt og snavs, og alle syninger er tapede, så Ulvö Roll Top er klar på lidt af hvert.

Ulvö Rolltop 30 har en polstret lomme til en 15 tommer bærbar computer og en lille lynlåslomme indvendig, der holder computer og værdier beskyttet. Der er også en udvendig lynlåslomme (ikke vandtæt) til de ting, der skal være lige ved hånden. Rygsækken sider godt på ryggen, så den vil være lige så velegnet til en tur i skoven som til alle dagligdagens strabadser. En praktisk og alsidig rygsæk, der nydeligt demonstrerer Fjällrävens fine sans for at få stil og funktion til at gå op i en højere enhed.

Detaljer
Detaljer
Aftageligt hoftebælte
Indvendig netlomme med lynlås
Justerbart brystspænde
Udvendig lynlåslomme
Vandtæt konstruktion med rullelukning
Materialer
Materialer
Bergshell - 400 denier vandtæt, genanvendt "flat ripstop" nylon
Vægt
Vægt:
1040 gram
Varenummer:41484
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!