Fjällräven Womens Forest Hybrid Trousers

Lette og slidstærke bukser til aktiv jagt i strækstof og G-1000 Silent Eco. Optimal pasform, flere ventilationsåbninger og praktiske lommer, inklusive en knivlomme.
2.099,00 kr.
Beskrivelse
Lette og slidstærke bukser til aktiv jagt i strækstof og G-1000 Silent Eco. Optimal pasform, flere ventilationsåbninger og praktiske lommer, inklusive en knivlomme.
 
Designet er baseret på de prisvindende Keb Trousers, og bukserne er lavet af strækstof med henblik på god bevægelsesfrihed med støjsvag, vejrbestandig G-1000 Silent Eco på bagdelen, foran på lårene, over knæene og indvendigt på underbenene. Et åbenlyst første valg til fysisk krævende jagt, såsom forfølgelse af fugle, der kræver pludselig, voldsom aktivitet i varieret terræn, eller til jagt med hunde. Ventilationsåbninger med lynlåse fra knæet til hoften frigiver overskydende varme, og der er også lynlåse på ydersiden af læggene. Der er to store benlommer, begge med flapper og trykknapper - venstre lomme har også en lynlås, og højre lomme har en indvendig netlomme til en mobiltelefon eller radio. Derudover er der to håndlommer og en knivlomme. Sømmene på indersiden af lårene er anbragt for at minimere hudirritation, og det dobbelte stoflag over læggene kan modstå slid fra støvler.
Detaljer
Detaljer
Fæstepunkter til seler
Knaplukning ved benafslutning
Krog i benafslutningen, der kan fastgøres til vandrestøvlerne eller -skoene
Åbning til knæpuder
Materialer
Materialer
G-1000 Silent Eco - 65 % genanvendt polyester, 35 % økologisk bomuld
G-1000 Heavy Duty – 65 % polyester, 35 % bomuld
Vægt
Vægt:
560 gram
Varenummer:43115
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden