Fjällräven Womens Nuuk Parka

Komfortabel og varm parka, der effektivt holder vind, regn og kolde temperaturer ude. Nuuk Parka har en lang og rummelig pasform, der dækker bagdelen og lårene.
4.499,00 kr.
3.509,00 kr.
Beskrivelse
Komfortabel og varm parka, der effektivt holder vind, regn og kolde temperaturer ude. Nuuk Parka har en lang og rummelig pasform, der dækker bagdelen og lårene. Et perfekt valg til omskiftelige vejrforhold. Den beskytter mod vind og regn, og den syntetiske polstring vil holde dig varm i meget kolde temperaturer. Jakken har en justerbar, fleeceforet stormhætte der har en beskyttende skygge og aftagelig kant i kunstpels. Otte lommer med masser af plads til mobil, pung, nøgler, huer og handsker. Parkaen kan justeres i taljen med snorrestræk og har en tovejslynlås langs fronten.

Dette er en opdateret udgave af Fjällrävens klassiske parka, nu med ansvarligt producerede tekstiler og forbedrede funktioner og pasform.
Detaljer
Detaljer
2 brystlommer med lynlås
2 håndlommer
2 inderlommer med lynlås
2 store lommer med knaplukning
Aftagelig syntetisk pelskant
Justerbar stormhætte
To inderlommer i mesh
Materialer
Materialer
Vandtæt og åndbar Hydratic-membran
100 % polyamid
Vægt
Vægt:
1732 gram
Varenummer:43123
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden