Frilufts Errigal 3 XT

Rummeligt og velkonstrueret telt, med ekstra stor apsis. Ideelt til 3 personer med masser af grej eller den lille familie.
2.899,00 kr.
Farve: Grøn (VINEYARD GREEN)
Beskrivelse
God kvalitet, masser af plads og fornuftig pris forenes på fornemste vis med Frilufts Errigal 3XT tunnelteltet. Solide aluminiumsstænger står godt imod blæsten og ventilationen er sikret gennem brug af nylonnet i inderteltet. Man får en kæmpe apsis på hele 165 x 205 cm, så der er plads til madlavning, opbevaring af udstyr eller regnvejrs-kukkeluren. Apsis'en har indbygget, løst gulv, for ekstra komfort og mulighed for tørre fødder og udstyr. Man kan også vælge at folde gulvet ind under teltet, for ekstra beskyttelse af teltbunden. Endelig byder apsis'en på to indgange, så man kan undgå at vind og vejr blæser lige ind i teltet, afhængig af vindretning. Stænger og stof er farvekodet, så det også i tusmørke er nemt, at slå teltet op.

Teltet er konstrueret med stængerne fæstnet udenpå oversejlet, Det giver flere fordele. Man kan spare vægt ved simpelthen at lade inderteltet blive hjemme. Øser det ned, kan man under både ned- og opslåning, undgå at eksponere inderteltet for nedbøren, så man kan holde det mere tørt - dét er smart! Med Errigal er du godt på vej til mange gode nætter i det fri.


Varenummer:42146001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden