Grayl Geopress Replacement Filter OWV

Grayl Geopress Replacement Filter OWV er designet til at passe til Grayl Geopress vandflasken og filtrerer effektivt bakterier, vira og kemikalier fra vandet. Enkel at udskifte og ideel til rejser og friluftsliv.
299,00 kr.
Farve: Orange (ORANGE)
Beskrivelse
Er du en af de mange, der er blevet fanget af Grayl Geopress vandflasken? Så ved du allerede, hvor fantastisk det er at kunne drikke rent vand, uanset hvor du befinder dig. Men hvad gør du, når din filterpatron er blevet brugt op? 

Grayl Geopress Replacement Filter OWV er designet til at passe perfekt til din Grayl Geopress vandflaske og sørger for, at du altid kan drikke rent vand, uanset hvor du befinder dig. Udskiftning af filterpatronen er super nemt og tager kun få sekunder. Du skal blot skrue den gamle patron af og skrue den nye på plads. Så er du klar til at drikke rent vand igen! 

Grayl Geopress Replacement Filter OWV er designet til at filtrere vand fra alle kilder. Den fjerner 99,99% af alle vira, bakterier og parasitter, så du kan drikke vandet med ro i sindet. Filterpatronen er også i stand til at fjerne tungmetaller og kemikalier, hvilket gør den til den ideelle løsning til at drikke vand fra floder, søer og andre naturlige kilder. 

Hvis du allerede er en stolt ejer af en Grayl Geopress vandflaske, du bruger flittigt, så er det måske på tide at investere i en Grayl Geopress Replacement Filter OWV?
Varenummer:45070001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!