Grüezi bag Kids Biopod Wolle World Traveller

Sovepose til børn i voksealderen der passer op til 170 cm. Det særligt høje komfortniveau opnås gennem den forarbejdede lavalan alpine uld som fyldmateriale.
899,00 kr.
Farve: Grøn (HOLLY GREEN)
Størrelse: Personlængde 170 cm (170 CM)
Levering: 6-8 dage
Beskrivelse
Hvis der opbygges for meget fugt i soveposen, bliver det ubehageligt. AlmWolle fra Grüezi Bag modvirker dette. Uld absorberer fugt og afgiver den igen. Derudover varmer uld, selv når det er vådt. Dette sikrer en næsten uovertruffen komfort. Ulden kommer fra får i Alperne, er robust og bio-nedbrydelig. World Traveller har lynlås i fodområdet, som kan bruges til at fjerne foddelen, som er foldet indad. Soveposen kan bruges op til en højde på 170 cm og forbliver favoritsoveposen i flere år. Bemærk Grüezi Bag leverer alle børns soveposer uden snøre for at undgå risiko for kvælning. Detaljer Børnesovepose der vokser med barnet Til højder på ca 100 - 170 cm Isoleret med alpinuld Hætte med snøre (snoren kan trækkes i evt.) Næsten sømløs yderskal Meget blødt, hurtigt opvarmeligt indermateriale 2 hængeløkker kl. fodenden Tværgående 2-vejs lynlås Sovepose kan være som tæppe Udvendig lomme med lynlås (15 x 13 cm) Stor inderlomme (20 x 16 cm) PFC-fri imprægnering mod fugt Levering inkl. kompressionspose Tip For at reducere snavs og dermed hyppigheden af vask, anbefaler vi Brug af en liner lavet af naturlige eller syntetiske fibre. Bemærk Vi vejede. Vægten af soveposen (uden kompressionspose) er kontrolleret af os og kan afvige fra andre oplysninger.
Varenummer:43977001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden