Hilleberg Kaitum 3 GT

Stort, ekstra rummeligt og imponerende let 3-personers tunneltelt i absolut topkvalitet. Kan bruges på alle typer ture, i al slags vejr, året rundt.
10.999,00 kr.
Farve
Beskrivelse

Stort, ekstra rummeligt og imponerende let 3-personers tunneltelt i absolut topkvalitet. Kan bruges på alle typer ture, i al slags vejr, året rundt.

Hilleberg Kaitum 3 GT er et ekstremt alsidigt tunneltelt i markedets bedste materialer og konstruktion. Teltet vil være perfekt som rummeligt turtelt for tre personer, eller luksuriøs bolig for to, i al slags vejr og alle forhold - takket være det meget imponerende forhold mellem vægt og styrke.

Kerlon 1200, der er et silikoniseret nylonmateriale, giver en suveræn balance mellem slidstyrke og vægt, og holder til regn, rusk, sol og vind i mange, mange år. Der er ganske enkelt ikke ret mange teltmaterialer, der kommer i nærheden af Hillebergs Kerlon, når det kommer til styrke, vægt og levetid. 9 mm DAC Featherlite NSL stænger er blandt de letteste og stærkeste på markedet.

En symmetrisk konstruktion med udgang og apsis i begge ender giver god muilghed for at organisere sig i teltet, og har desuden den fordel, at inderteltet har lodrette endevægge, hvilket gør det ekstra rummeligt og velegnet til vinterbrug og store soveposer. Indertelt og ydertelt slås op sammen, men kan også adskilles og slås op og ned separat. Det giver mulighed for at holde inderteltet tørt hvis teltet skal slås op eller pakkes sammen i regnvejr. 

Gode ventilationsmuligheder, gennemtænkte detaljeløsninger og håndværk i topklasse hele vejen rundt gør Hilleberg Kaitum 3 GT til et af markedets absolut bedst udførte telte, og kombinationen af lav vægt, god plads, høj slidstyrke og lang levetid gør det til en fantastisk turkammerat i rigtig mange år.

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen

Detaljer
Detaljer
9 mm DAC Featherlite stænger
Rummelig, forlænget apsis, der giver ekstra plads til udstyr og madlavning i dårligt vejr.
Stængerne løber i yderteltet, så yder- og indertelt slås op samtidig
Tørresnor i inderteltet
Udgang og apsis i begge ender
Detaljer
Myggenet i døren til inderteltet
Praktiske lommer til opbevaring af småting
Stængerne løber i yderteltet, så yder- og indertelt slås op samtidig
Tørresnor i inderteltet
Udgang og apsis i begge ender
Ventilationsåbninger med myggenet
Materialer
Materialer
Kerlon 1200 – silikoniseret ripstop-nylon med imponerende vægt/styrke-forhold og lang levetid.
Vægt
Vægt:
4100 gram
Varenummer:37888
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!