Morakniv Woodcarving 106

Mora Woodcarving 106 er lille snittekniv der ligger godt i hånden og har et meget stærkt blad. Bladet er langtog tyndt, så man nemt kan lave præcise snit. Stålet løber hele vejen gennem håndtaget, hvilket giver stabilitet og kontrol, og gør kniven meget egnet til at snitte små detaljer.
249,00 kr.
Farve: Hvid (NATURAL)
Beskrivelse
Mora Woodcarving 106er lille snittekniv der ligger godt i hånden og har et meget stærkt blad. Bladet er langtog tyndt, så man nemt kan lave præcise snit. Stålet løber hele vejen gennem håndtaget, hvilket giver stabilitet og kontrol, og gør kniven meget egnet til at snitte små detaljer. Bladet er 82mm langt og 2,5 mm tykt.
 
Håndtaget er lavet i olieret birk fra Skandinavien, der er lækkert at holde om og holde af, i mange år. Håndtaget er meget simpelt formet, men ligger rigtigt godt i hånden og fordi det er træ, kan du selv tilpasse det, ved at snitte lidt; du skal bare huske at give det olie igen.
 
Klingen er lavet i kulstofstål er kan blive rigtigt skarpt og er nemt at slibe op igen.
 
Kulstofstål ruster nemt, så sørg for at få tørret og smurt klingen efter brug.
Varenummer:42925001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden