Morakniv Woodcarving Kit Dala Horse

Woodcarving Kit Dala Horse fra Svenske Mora indeholder starten på en Dala hest og en Mora Woodcarving 120, det perfekte startsæt, til dem der gerne vil i gang med snitteriet.
469,00 kr.
Farve: Hvid (NATURAL)
Beskrivelse
Woodcarving Kit Dala Horse fra Svenske Mora indeholder starten på en Dala hest og en Mora Woodcarving 120, det perfekte startsæt, til dem der gerne vil i gang med snitteriet og måske på sigt udvide deres snittegrej.

Mora Woodcarving 120 er lille snittekniv der ligger godt i hånden og har et meget stærkt blad. Bladet er kort og tyndt, så man nemt kan lave præcise snit. Stålet løber hele vejen gennem håndtaget, hvilket giver stabilitet og kontrol, og gør kniven meget egnet til at snitte små detaljer. Bladet er 60 mm langt og 2,5 mm tykt.
 
Håndtaget er lavet i olieret birk fra Skandinavien, der er lækkert at holde om og holde af, i mange år. Håndtaget er meget simpelt formet, men ligger rigtigt godt i hånden og fordi det er træ, kan du selv tilpasse det, ved at snitte lidt; du skal bare huske at give det olie igen.
 
Klingen er lavet i kulstofstål er kan blive rigtigt skarpt og er nemt at slibe op igen.  Kulstofstål ruster nemt, så sørg for at få tørret og smurt klingen efter brug.
Varenummer:42926001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!