Nature Climbing Stoak Board II

Luksus hangbord af solidt egetræ og ægte sten.
1.349,00 kr.
Farve: Grå (GRANITE)
Beskrivelse
Forbered dig på at overskride din klatrepræstation med vores nyeste hangboard:, Nature Climbing Stoakboard II. Dette revolutionerende stykke klatreudstyr er ulig noget, du nogensinde har oplevet, det besvarer udfordringerne ved både indendørs og udendørs klatring. Den er lavet af fagfolk til klatrere på alle niveauer og er designet til at tage din træning ud over beast mode.

Fingertræning på en ny måde: Stoakboard II omdefinerer klatre- og buldretræning ved at tillade dig at træne under udendørs-lignende forhold. Ægte sten med den vedvarende styrke af massiv eg, ser ikke kun godt ud, men giver fantastiske forhold til fingertræning til udendørs klatring. Stenskinnen der ligger i en 15 graders vinkel, der blander sig harmonisk med det robuste egetræ og indlæggene af massivt valnøddetræ. Stenkanten er lavet af enten granit eller sandsten.

Hvert Stoakboard er håndlavet i værkstedet, beliggende i hjertet af Aarhus, hvor Nature Climbing udelukkende benytterr de fineste naturlige materialer og det højeste kvalitetshåndværk.


Mål på greb:
  • Topgranit: 49,5 cm x 4,5 cm 
  • Bundtræ: 49,5 cm x 2,5 cm 
  • Skydere: 10 cm x 2 cm x 0,6 cm   
Varenummer:45397001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!