Nite Ize Lite Holster Stretch

Nite Ize Lite Holster Stretch er den perfekte måde at opbevare din lommelygte på. Den er elastisk og passer til de fleste størrelser af lommelygter. Med en praktisk bælteclip kan du nemt have din lommelygte lige ved hånden, når du har brug for den.
99,00 kr.
Beskrivelse
Nite Ize Lite Holster Stretch er en fantastisk opbevaringsløsning til din lommelygte. Den elastiske holder passer til de fleste størrelser af lommelygter og er perfekt til at have ved hånden, når du har brug for at lyse op i mørket. 

Nite Ize Lite Holster Stretch er lavet af holdbart materiale, der sikrer, at din lommelygte er beskyttet mod stød og slag. Den elastiske holder gør det nemt at tage lommelygten ud af holderen og sætte den tilbage igen, så du kan bruge den med det samme. Med en praktisk bælteclip kan du nemt fastgøre Nite Ize Lite Holster Stretch til dit bælte eller rygsæk, så du altid har din lommelygte lige ved hånden.
Varenummer:44949
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden