Nordisk Kari 8 Basic Cotton Tarp
Nordisk Kari 8 Basic Cotton Tarp

Nordisk Kari 8 Basic Cotton Tarp

Kari 8 er en let håndtérbar 8 m2 bomulds tarp, der komplimenterer resten af bomuldssortiment fra Nordisk og kan bruges enten med eller uden telt. En tarp giver ekstra plads og læ og kan bruges på mange forskellige måder til at beskytte dig og din lejr mod regn, vind, sne eller stærk sol.
2.399,00 kr.
Farve: Hvid (NATURAL)
Beskrivelse
Udvid din lejr med en overdækket terasse, lav et udendørs køkken med tag, eller brug Kari som en stilfuld indramning af dit yndlingsted, så det altid er tørt og indbydende. Kari 8 er en let håndtérbar 8 m2 bomulds tarp, der komplimenterer resten af bomuldssortiment fra Nordisk og kan bruges enten med eller uden telt. En tarp giver ekstra plads og læ og kan bruges på mange forskellige måder til at beskytte dig og din lejr mod regn, vind, sne eller stærk sol. Kari leveres med to stærke stålstænger, stål V-pegs med et hul for ekstra styrke i sandjord og barduner, der giver mulighed for en hel række af forskellige opsætninger.
 
Varenummer:41579001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden