OrganoTex Spray-On Textile Waterproofing 500 Ml

Miljørigtig tekstilimprægnering til at genoprette eller forbedre vandafvisningen på alle typer sports- og udendørstøj i polyester, polyamid, bomuld, uld eller blandinger.
159,00 kr.
Beskrivelse
Wash-In Textile Waterproofing er en tekstilimprægnering, der nemt kan vaskes ind i tøjet med en vaskemaskine. Det genopretter stoffets vand- og snavsafvisenhed, og forlænger produktets levetid ved at beskytte fibrene. Materialets dampgennemtrængelighed, farve og struktur bibeholdes, da imprægneringen ikke danner en hinde på overfladen, men binder sig til tekstilfibrene. Produktet er biobaseret, let biologisk nedbrydeligt og PFAS-frit. Miljømærket med OEKO-TEX Eco Passport og USDA Certified Biobased Product.

OrganoTex Spray-On Textile Waterproofing er miljørigtig tekstilimprægnering der genopretter eller forbedrre vandafvisningen på alle typer sports- og udendørstøj i polyester, polyamid, bomuld, uld eller blandinger. Også velegnet til udstyr som rygsække, telte, mv. Kompatibel med alle membraner som f.eks Gore-Tex eller SympaTex. Bevarer tøjets åndbarhed, farve og struktur.

OrganoTex Spray-On Textile Waterproofing er baseret på naturens egen kemi. Den er fri for fluorcarboner (PFC/PFAS), fossilbaserede polymerer og syntetisk voks. I stedet er ingredienserne biobaserede og let bionedbrydelige i henhold til OECD 301F. Baseret på vand, naturlige fedtsyrer og overfladeaktive stoffer.

  • Indhold: 500 mL
  • Genskaber vand- og smudsafvisningen
  • Bevarer materialets dampgennemtrængelighed
  • Biobaseret, let bionedbrydelig og PFAS-fri
  • Miljømærket med OEKO-TEX Eco Passport og USDA Certified Biobased Product
Varenummer:45317
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!