Patagonia Womens R1 Air Zip Neck

Superlet, åndbar og hurtigtørrende fleece med imponerende meget varme. Letvægtsversionen af den ikoniske R1, der har været med til praktisk alle hjørner af kloden.
999,00 kr.
Farve: Blå (SMOLDER BLUE)
Størrelse
Beskrivelse
Patagonia Women's R1 Air Zip Neck er den letteste, mest åndbare og mest hurtigtørrende af Patagonias efterhånden legendariske kollektion af "Regulator"-fleece. Det superlette materiale er vævet af hule polyestertråde, hvilket giver et exceptionelt let, luftigt og svedtransporterende materiale, der tørrer lynhurtigt. Materialets "zig-zag"-struktur barberer en masse vægt af, uden at miste isoleringsevne, så R1 Air er svær at slå på varme/vægt-ratio.
Det simple design med en høj krave og en dyb lynlås på brystet giver mulighed for at regulere temperaturen efter behov, samtidig med at fleecen fylder minimalt og giver maksimal bevægelsesfrihed i et lag-på-lag-system.
Patagonia R1 Air er genial som let mellemlag til aktiv brug, og er et godt bud på din nye, trofaste følgesvend fra klatreruter og vandrestier til langrendsløjper og skipister. På samme tid simpel og avanceret - og helt enormt funktionel.

Vægt
Vægt:
252 g
Varenummer:41676
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden