Petromax Buffalo Leather Apron With Cros

Den ultimative lækreste og flotteste beskyttelse mod snavs og fedt, når du står i fuld gang i udekøkkenet. Dette flotte forklæde i læder fra Petromax vil beskytte dit tøj og samtidig sørge for praktiske detaljer, så du kan have dine madlavningsredskaber tæt på.
899,00 kr.
Beskrivelse
Uanset om det er til din udendørs grill eller din udendørs pejs - dette læderforklæde er din ideelle følgesvend til at beskytte dig og dit tøj mod snavs og fedtsprøjt. Det giver dig også en blød pasform samt optimal holdbarhed. Med justerbar nakkeløkke og taljebånd er du sikret fleksibilitet og tilpasning. Forstærkede sømme, nittede løkker og stropper garanterer dig holdbarhed og den højeste kvalitet, samtidig med at du kan forvente den bedste funktionalitet. Grundet de bryst- og maveplacerede lommer samt sideløbende bærerem, vil dit håndklæde, dine grill- og køkkenredskaber nu finde deres faste plads direkte ved din side.
Gennem skånsom garvning og farvning af materialet bevares det naturlige udseende af læderet, og giver dit forklæde en original og individuel patina fra starten. Kombinationen af mørkebrun med cognacfarvede applikationer giver læderforklædet en original charme og giver dig dermed et varigt indtryk som chefen ved ilden.
  • Optimal beskyttelse mod snavs og fedtsprøjt
  • Blød pasform og optimal holdbarhed
  • Fleksibilitet og tilpasning takket være justerbar nakkeløkke og taljebånd
  • Holdbarhed og højeste kvalitet takket være forstærkede sømme
  • Denne model har krydsede bånd på ryggen


Varenummer:45084
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!