Petromax Dutch Oven Ft18 16,1 L

Den største bålgryde i Petromax' sortiment af "Dutch ovens". Perfekt til vildmarkskokken, som har brug for at fylde maven på hele familien eller spejderlejren.
1.599,00 kr.
Beskrivelse
Den originale Petromax bålgryde, også kaldet en Dutch Oven, er ideel til madlavning og bagning udendørs eller i ovnen derhjemme. Støbejernsgryder har eksisteret siden det 18. århundrede. Allerede dengang værdsatte folk de unikke egenskaber ved støbejern. Med bålgryden fortsætter Petromax denne tradition og udstyrer også bålgryden med en række forfinede detaljer.

Petromax Dutch Oven Ft18 er den største bålgryde i Petromax' sortiment af ""Dutch Ovens"". På grund af de fremragende egenskaber ved støbejern og den særlige overfladestruktur opbevares og overføres varmen effektivt. Den forbehandlede overflade gør den indledende indbrænding unødvendig, og gryden kan bruges med det samme. Udendørs bruges den over åben ild eller med kul. Den hævede kant på låget gør det muligt at lægge gløder eller kul på gryden. På den måde opvarmes bålgryden fra alle sider, og er derfor også velegnet til at bage brød.
Bålgryden er udstyret med gennemtænkte detaljer, der gør håndteringen lettere og øger madlavningsglæden. Et solidt håndtag gør det muligt at løfte bålgryden sikkert, tre fødder giver den en stabil placering, og en føring til termometer gør det muligt at kontrollere temperaturen uden at skulle løfte låget. Et andet højdepunkt er, at du også kan bruge låget på hovedet som en pande.

  • 16,1 liter
  • Hul til termometer
  • Tre ben
  • Bærehåndtag
  • Højde: 26 cm
  • Bredde: 45 cmVarenummer:45098
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!