Petromax Fire Skillet Fp40 With One Pan Handle

Stor og alsidig mellemting mellem en pande og en gryde (15 cm diamter), udført i støbejern - essentiel til dig der kokkererer over bål.
699,00 kr.
Beskrivelse
Petromax Fire Skillet lavet af højkvalitets støbejern er uundværlig til ethvert måltid over åben ild eller i køkkenet derhjemme. Professionelle kokke bruger også støbejernsgryder, for de er ekstremt holdbare. Når man har prøvet dem, kan man ønsker aldrig at undvære ildgryderne og deres mange fordele længere.

Det bedste materiale: Støbejern
Støbejernet af høj kvalitet med sin enestående varmefordeling kan bruges med det samme og er let at rengøre. Den holdbare og robuste stegepande har en naturlig anti-klæbende effekt, der forbedres ved hver brug, så der dannes patina. Desuden lagrer støbejern varmen godt, hvorfor måltider kan serveres direkte i stegepanden.

På alle typer kogepladser
Gryden/panden kan ikke kun bruges et elektrisk komfur, over en gasflamme eller i ovnen. Den fungerer også fremragende udendørs på et bål eller en passende grill. Braisering, stegning eller stegning – i ildgryden er hvert måltid en fornøjelse.

Fire Skillet fp15 har et langt håndtag og et mindre på den modsatte side, så du har et godt greb og gode muligheder for ophængning efter brug. Hvad enten det er til hjemmelavet mad eller haute cuisine, til lækre stegte kartofler eller til den perfekte bøf: Gryde-panden føres i skrivende stund i 4 størrelser, så du kan vælge den størrelse der passer dit behov og dine favoritretter.

Tekniske detaljer
  • Materiale: støbejern
  • Kapacitet: 4,7 liter
  • Indvendig diameter af overkant: 38,9 cm
  • Yderdiameter af overkant: 40 cm
  • Bunddiameter: 35 cm
  • Vægt: 6 kg

Leveringsomfang
  • 1 x ildgryde fp40
  • 1 x Brugermanual (tysk/engelsk/fransk) 
Varenummer:45095
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!