Petromax Loaf Pan With Lid K8

Udfold dine kulinariske evner og kast dig ud i brød- og kagebagning over bål med denne lækre brødform i støbejern fra Petromax.
829,00 kr.
Beskrivelse
Hvis du kender og elsker de fremragende egenskaber ved støbejern, så vil du elske at have denne brødform som en del af dit køkkens grundlæggende udstyr. Saftig kage, ovnfriskt brød, gratin eller en sprød steg vil fra nu af blive tilberedt i Petromax brødformen.
Da brødformen er lavet af støbejern, har den fremragende varmeledning og -lagring, uanset om du bruger den over åben ild eller lægger gløder på låget. Takket være det såkaldte "seasoned finish" er brødformen klar til øjeblikkelig brug.
Støbejernets naturlige non-stick effekt, som forbedres efter hver gang, du har den i brug, vil gøre bagning i brødformen nemt og behageligt. De to håndtag sikrer praktisk håndtering, så du nemt kan fjerne den fra bålet eller ovnen. Den flade bund gør desuden også, at formen fungerer på alle typer komfurer, herunder induktion. Brødformen er det ideelle supplement til din Petromax-samling. 

  • Størrelse: 5,5 liter
  • Til kager, friskbagt brød, gratin eller steg
  • Fremragende varmeledning og -lagring
  • To håndtag sikrer praktisk håndtering
  • Låget kan bruges som pande
  • Klar til brug med det samme

Varenummer:45099
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden