Petromax Outdoor Cooking - The Petromax Cookbook

Udendørs kogebog på 144 sider med enkle vejledninger til madlavning og bagning ved bålet, som er velegnet både til begyndere og øvede udendørs kokke.
299,00 kr.
Beskrivelse
Der kan trylles fantastisk mad frem under åben himmel, udenfor hjemmekøkkenet med en "Dutch Oven", ildgryde, brødgryde, osv. Den tyske bålkok og forfatter Carsten Bothe tager os i  Petromax-kogebogen "Outdoor Cooking", skrevet på engelsk, med ind i en udendørs kulinarisk verden. Man får en nøje udvalgt kombination af over 80 forskellige opskrifter, som stammer fra de tyske Petromax opskriftsbøger "Draussen Kochen" og "Draussen Backen" (sidstnævnte belønnet med Gourmand Cookbook Award 2019). På 144 sider kan læseren se frem til enkle vejledninger til madlavning og bagning ved bålet, som er velegnet både til begyndere og øvede udendørs kokke. Særligt opskrifter på tyske specialiteter giver spændende variation. Derudover får man også mange interessante fakta om håndtering af Petromax produkter samt talrige tips til bålkøkkenet.

Varenummer:45090
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden